Hvor finner du ferdige taler du kan laste ned

Trenger du hjelp, inspirasjon eller ideer til en tale. Så kan du finne mye hjelp på nettet.
Talene kan brukes som de er, men du bør alltid lage den personlig med dine egne hendelser. Når dette flettes inn i talen vil talen virke mer personlig og tilhørerne vil like din tale meget godt.

Det kan være lurt å starte med et godt sitat eller ordtak i begynnelsen eller inne i selve talen. Ved å søke etter et tema her på ordtak.com vil du lett finne et sitat eller ordtak som passer.Sider med ferdige taler:

 • Festtaler.com
  Her finner du ferdige taler til bryllup, konfirmasjon eller andre anledninger.
  Talene bygges opp ved at du svarer på spørsmål om hovedpersonen og talen bygges opp ut fra dine svar. Meget enkelt å lage en personlig tale.
 • Skrivearkivet.no
  Dette er taler som er laget til andre anledninger. Disse er skrevet av profesjonelle skribenter og du får en meget god tale. Talen må gjøres personlig ved at du bytter ut hendelser og legger inn personlig preg. Her får du med alt en tale til din anledning skal inneholde.
 • Konfirmasjon.info
  Dette er taler som er spesialskrevet for konfirmasjon. Taler fra mor, far, foreldre eller besteforeldre

Du kan også få oversikt over flere nettsider som tilbyr både ferdige taler eller personlige taler på taleguiden.no som er en stor guide for alle typer taler til forskjellige selskap.

Taleguiden